gfsharing1980

gfsharing1980

 

500+
thumbs-up
20k+
views op
profiel
7.5k+
views op
uploads

Info
Koppel, hetero, 34 jaar
Lokatie
Heist op den berg, Antwerpen, België
Laatst actief
11 apr 2019, 18:41
Lid sinds
11 apr 2014
Aantal uploads
0
E-mailadres
Afgeschermd
Ik ben in voor
Afspreken/dating, Webcammen, Chatten (bv. MSN), Vrienden maken, Spuitfoto

Wij zijn een koppel die graag mannen uitnodigen voor haar ! alles moet spontaan en eerlijk gebeuren ! Geen mensen die veel beloven en weinig doen ! reageren we niet dan hebben we duidelijk geen interesse !!!!
Voor alle duidelijkheid -> als je ons tot 4x een privé bericht stuurt en we reageren niet hebben we duidelijk geen interesse gelieve dit dan ook te respecteren aub ! Omgeving Antwerpse = Omgeving dus niet van ik rij wel die kant uit .... Ook graag leeftijdsgenoten ! En ja we zijn redelijk selectief , zij speelt graag het sletje maar is daarom nog geen echte ordinaire slet die voor elke slurf haar benen opent ! Graag een beetje respect ... dan komen we er heus wel ;)

BELANGRIJK: Niets uit dit profiel (foto's en/of video's) kan en/of mag gebruikt worden voor publicatie op andere sites of andere doeleinden, niet in documenten projecten, onderwerpen of reclamedoeleinden. Indien dit toch gebeurd, dan is dit schending van mijn privacy en zal bij hinder een gerechtelijk onderzoek worden ingesteld.
 
 
  • Sorteer
 
Geen bestanden gevonden