Info
Koppel, bi, 36 jaar
Lokatie
Deurne, Antwerpen, België
Laatst actief
30 nov 2018, 06:45
Lid sinds
6 nov 2018
Aantal uploads
0
E-mailadres
Afgeschermd
Ik ben in voor
Afspreken/dating

Hallo leukerds,
Wij zijn een leuk aantrekkelijk stel uit Antwerpen, goed opgeleide 30 ers. Zij is een mooie vrouw met heerlijke vrouwelijke rondingen en 300 bi. Ook hij houdt van contact met leuke personen, ongeacht geslacht, kleur en leeftijd. Het leuke is net de diversiteit van de mens. Respect voor elkaar, fantasie en passie zijn maar enkele sleutelwoorden. Ook vertrouwen en geborgenheid zijn voor ons zeer belangrijk. Wij geloven in individuele seksuele vrijheid in onze relatie en staan dan ook goed in het leven om te kunnen genieten op een open en ontspannen manier.
Wij houden van leuke locaties om leuk uit te gaan, en om samen plezier te maken.
What you see, is What You get!

Wij vinden het steeds prettig om leuke interessante mensen te leren kennen, waar we een leuke avond mee kunnen beleven, zonder enige vorm van verplichtingen. Het moet voor iedereen een super leuke belevenis zijn, met een mooie herinnering. Wij houden ook vooral van taboeloze koppels die net als ons nog stapelgek van elkaar zijn. Biseksualiteit is steeds een pluspunt.
Wij bespeuren bij een date met een koppel waarvan de relatie gebaseerd is op evenwaardigheid en gelijkheid, dit voor ons een echte aanrader is.
Leuke mensen met Emotionele diepgang, waar we de energie van elkaar voelen. Oppervlakkigheid schuwen we echter.

Hebben al vaak leuke fantasieën beleefd, maar zijn nooit uit gefantaseerd??? -)
Wij houden van kinky-spel uiteraard met elkaar en spelen graag ook met leuke koppels in deze gedachte waar de emotionele betrokkenheid ook goed aanvoelt.

Zij is 300 bi, en is zeer gedreven en ervaren. Wij houden van mensen, ongeacht geslacht. -)
 
 
  • Sorteer
 
Geen bestanden gevonden