DutchFrank3

DutchFrank3

 

500+
thumbs-up
30k+
views op
profiel
75k+
views op
uploads

Info
Man, bi, 49 jaar
Lokatie
Nederlands midden limburg (regio 0475), Limburg, Nederland
Laatst actief
22 mrt 2019, 13:49
Lid sinds
24 sep 2012
Aantal uploads
43
E-mailadres
Afgeschermd
Ik ben in voor
Afspreken/dating, Foto's/films uitwisselen, Chatten (bv. MSN), E-mailen, Telefonisch contact, Vrienden maken

Hoi, hoi, een ieder.

Als eerste natuurlijk leuk dat jij of jullie even mijn profiel willen lezen.
Na ongetwijfeld en zeer waarschijnlijk eerst even de foto’s te hebben bekeken, ha, ha...
En alle foto's waarbij ik met andere personen te zien ben zijn in onderling en goed overleg geplaatst. En/of zijn foto’s van mijn vorige vriendin die dit ook expliciet goed en zelfs geil vond als ik ze liet staan.

Het liefste zou ik als een ook echt ongebonden man in contact willen komen met een eveneens ongebonden dame.
Dit om behalve heerlijke sex ook zo samen iets heel moois op te kunnen bouwen. En dit mag dan heel zeker een meer rijpere en ook meer ervaren maar gerust ook een onervaren dame zijn. En mag je als vrouw zijnde heel zeker ook een voller of volslank postuur hebben. Want een vollere Dame vind ik nu eenmaal ook oprecht mooi en aantrekkelijk
Dit om naast samen heerlijk en ook echt intens te genieten ook aan elkaars wensen, ideeën en ook fantasieën een invulling aan te geven.
Maar mag incase ook gerust de dame van een stel zijn die op zoek is naar het heerlijke 'iets meer’ als lekkere (ont)spanning.
Dus voelt een dame zich aan gesproken of…
Neem gewoon eens geheel vrijblijvend contact op zou ik zeggen.

Ben verder dus ook een (echt) ongebonden man die bepaald niet vies is van het (h)eerlijke en ook oprechte ongegeneerd kunnen en mogen genieten van en met een vrouw.
Maar heel zeker ook en graag om samen met een stel samen een gewoon (h)eerlijke en ook gezellige avond te kunnen hebben.
En ik sta dan ook open voor heerlijke en ook (ont)spannende scenario's.
Bijvoorbeeld om een dame die het lekker en heerlijk ontspannend vind middels een totale en ook complete lichaams, olie en tantra massage heerlijk te verwennen en volledig te laten ontspannen. En dit dus ook van beide zijdes inclusief armen, handen en vingers en ook de benen, voeten en tenen.
Dit terwijl ze als het kouder weer mocht zijn op een matras ligt in de warme gloed van mijn houtkachel in de huiskamer... Of gewoon heerlijk op mijn vrij grote twee persoonsbed van 2 x 2,20 meter.
En om dan mocht ze dit lekker vinden na deze massage tussen haar benen te gaan liggen om haar zalig en vooral ook heel intensief oraal volledig te verwennen. Dit zodat ze het liefste een golf aan orgasmen krijgt en dan mag de dame ook gerust heerlijk squirtend haar orgasme beleven en blijf ik haar ook dan heel graag likken.
Vind ik nu eenmaal heerlijk en doe ik als man zijnde gewoon heel, hééééééééél erg graag...

Ben ook in het bezit van een kwalitatieve erg goede zonnebank. Dus mocht dit haar of gerust ook haar partner lekker lijken het kan… En op deze kamer staat ook een (logeer)bed en mocht de dame het opwindend vind dan wil ik gerust ook kijken hoe ze heerlijk geniet.

Heb ik ook een ligbad met douche om voor en/of na even af te spoelen. Maar ook gerust om daar heerlijk te ontspannen. En ook gerust om elkaar heerlijk in te zepen en ook af te spoelen met lekker warm water onder de regen/grotere douche kop…

En mocht de dame of een stel van verder af komen de optie om gewoon en gerust ook elk apart te kunnen blijven slapen is er uiteraard ook. Ik woon in een gezellige en ook leuke cultuurhistorische winkel stad aan het water met ook erg veel natuur en water rondom. En ligt hier ook de momenteel grootste outlet van Nederland. En verder liggen ook Duitsland (het mooie Duitse Eiffelgebergte) en Belgie (De Ardennen) vlak bij. En is ook het aangename met het nuttige te combineren natuurlijk.

Verder schuw ik ook al ben ik als gewoon ook vrouw vriendelijke en ook vrouw gerichte man de zogenaamde verdwaalde mannen hand of het onderling pijpen dus absoluut niet... ;-).
Met andere woorden sta ik open voor bi-seksuele interactie als de klik er ook is tussen de heren.
Ik weet dat er ook vrouwen zijn die dit gewoon heerlijk vinden om hun partner ook eens met een andere man ‘bezig’ te zien.
Verder heb ik in het verleden ook eens een vriendschappelijke relatie sur plus met een t-girl, shemale mogen hebben. En ik vind dit nog altijd the best of both worlds die ik heb mee mogen maken op relationeel en sexueel gebied. En heb ik hiervoor dus ook een absolute zwak en ook een heel diep respect voor.
Sta gewoon voor heel veel dingen open en vul dan ook graag een leuk en (on)spannend scenario in voor een dame of stel. Maar is de man van een stel puur heterosexueel dan zal ik ook echt geen aanstalten maken tot en mij puur en alleen (samen) op de dame richten.

Ben verder geen club-ganger als single man zijnde. Maar bezoek natuurlijk als gezonde en gelukkig ook heerlijke potente man graag met een dame die dit zou willen een leuke swingers club of ook heerlijk ontspannende (swingers) sauna. En dan niet met de optie om daar proberen een andere dame te scoren want ik heb dan genoeg aan één dame waar ik dan mee ga. Maar mocht de dame in kwestie wel interesse in een andere man of ook gerust mannen en/of een dame dan hou ik haar zeker niet tegen.

En mocht een dame of een stel interesse hebben om als het er het weer voor is eens heerlijk en ook ongegeneerd en (ont)spannend ergens buiten in de vrij natuur met en ook van elkaar te genieten… Is iets waar ik ook heel zeker voor open sta…
En dat heerlijk masseren dat mag bij mooi en goed weer ook gerust ergens aan het water in het zonnetje. Waarbij de zonnebrandolie de rol van massage olie over zou kunnen nemen.
En waar ik woon is ook vlakbij een leuk en intiem naaktstrandje met ook door begroeiing wat afgeschermde plekken met mogelijkheden dus…

Ken hier inmiddels ook wel wat mensen en mocht er een koppel zijn die er graag een ander stel bij zouden willen hebben voor een leuke, gezellige en (ont)spannen en ook geile middag of avond. Dan kan daar in samenspraak ook voor gezorgd worden. Plus dit kan van te voren dan ook geverifieerd worden bij en met deze mensen. En dit is dus geen grootspraak.
Want ik ken hier inmiddels wel een paar koppels die er wel voor open staan om ieder op hun eigen manier heerlijk en ook ongegeneerd te kunnen en te mogen genieten van elkaar en…
En mochten de dames hier van ook iets meer dan alleen maar aandacht voor elkaar willen hebben. Dan geven de heren de dames daar dan ook graag de ruimte en ook de mogelijkheid voor.

En wilt een dame eens het heerlijke genot ervaren van ook een man meer. En dat ze dus door haar heerlijke lichaam meerdere opgewonden mannen en pikken “ter beschikking” heeft. Ik nodig op dat vlak dan graag (in samenspraak) wat nette en ook hygiënische en ook aardig geschapen vrienden uit die dit ook heerlijk vinden om met meerdere mannen heerlijk een vrouw dat te kunnen geven wat ze af en toe een s graag wilt. En/of het geen ze graag eens zou willen ervaren. En ik leg dan graag een grote “speelmat” neer zodat er ook plaats is voor meerdere

En voor de ingewijden ik ben meer dan heel goed bekent met de heerlijke en ook zeer fascinerende werelden van cuckolding en ook de (soft) bdsm. Want ik vind het gewoon zalig om in het bijzijn van een man heerlijk zijn eega in opperste genot te brengen en ook heerlijk te verwennen. Maar ook gerust om met haar naar boven te gaan terwijl haar eega onder wacht.
Maar ook gerust dat hij er gewoon weet van heeft dat ze bij mij is. En /of haar zelfs komt brengen en haar dan weer ophaalt of dat ik haar kom halen en ook weer netjes thuis breng.
En hierbij kan het ook gerust om te blijven slapen en dat de dame dan met mij het bed deelt in the master bedroom. Terwijl de man in de aanliggende logeer kamer moet gaan slapen.

Ben er als van nature bijzonder vrouw vriendelijk man verder ook niet vies van om indien een vrouw het gewoon heerlijk vind om op een meer dominante manier het spel te spelen zich hier dan ook aan over te geven en om ook zo een gewoon heerlijk (ont)spannend scenario te kunnen spelen. Dit uiteraard wel pas als het vertrouwen er over en weer is. Met duidelijke afspraken over ‘the do and the don’ts. Met dan ook duidelijk heel veel respect de dame in kwestie als persoon en vrouw zijnde.
Want ik kan rustig stellen dat ik buiten een zeer uitgebreide “speelervaring”als een Mr.Grey ook heel wat “leuke” speeltjes op dit vlak heb. Maar ik ook heel bekend ben binnen de vind ik persoonlijk heerlijke wereld van de BDSM. En ik in deze dan ook heel wat mensen maar ook “speel” locaties weet.

En verder hoeft de dame in kwestie dus ook absoluut geen 'fotomodel' te zijn qua figuur & postuur. Want prefereer ook heel zeker een meer volslanke en juist ook heerlijke rijpere dame die gewoon heerlijk wilt ontspannen en genieten...
Vind een meer volslanke en ook echte bbw vrouw / dame nu eenmaal heel mooi en ook gewoon echt zeer aantrekkelijk.
Ben in dit opzicht ook zeer ruimdenkend en heb absoluut geen last van claim of haantjes gedrag.
Heb verder ook een goede opleiding en ben ook sociaal ingesteld en ga dan ook een goed en normaal gesprek zeker niet uit de weg.
Weet verder ook wat privacy in de praktijk inhoudt en ben ook zeer discreet uiteraard.
En mocht jij / of mochten jullie na het lezen van toch nog specifieke vragen hebben dan zou ik zeggen 'just ask'...

En bovenstaande zijn uiteraard absoluut geen musts maar wil ik hier mee alleen maar mee aangeven waar ik als man zijnde voor open sta. En wat er bij een klik over en weer eventueel mogelijk zou kunnen zijn.

En verder heb ik ook het in mijn ogen fatsoen om mocht ik geen interesse hebben in als iemand reageert en of een vraag heeft. Ik deze persoon of personen ten alle tijden ook even een berichtje terug stuur.
Vind ik zelf namelijk ook wel zo netjes, toch... ;-)
Geld ook voor het toevoegen als mogelijke favoriet in jou/jullie lijst van te ‘volgen’ mensen.
Vraag het eerst even netjes en dit zal ik ook ten alle tijden doen.

En verder had ik hier een lijst opgenomen van profielen van mensen die of puur commercieel bezig waren of aantoonbaar gewoon notoire fakers bleken te zijn.
Maar is er hier ook een persoon die meent ongenuanceerd pure leugens en laster te kunnen verspreiden over mensen. En ook hier voor heb ik dus gewoon keiharde bewijzen.
En met deze laatste gast ben ik nog niet klaar en ben ik serieus juridische stappen aan het overwegen om deze gast dus aan te kunnen pakken.
Maar helaas om de lieve vrede zoals de webmasters het hier noemen en om verdere discussies te vermijden heeft men deze lijst van mij dus onder protest van mij dus toch verwijderd.
Dus is het daarmee overduidelijk dat deze liegers & bedriegers helaas ook hier ongenuanceerd hun ‘werk’ mogen blijven doen en ze het met dit soort lui die deze site gewoon bevuilen ook op deze site dus niet zo nauw nemen.
M.a.w. als je reageert ben gewoon op je hoede.
En mochten er mensen zijn die deze lijst van mij willen ontvangen stuur even een berichtje want uiteraard had ik deze vooraf gekopieerd.

PRIVACY WAARSCHUWING :
Niets uit dit profiel, noch foto`s noch informatie, kan en mag gebruikt worden voor publicaties op andere sites, in documenten of in studies of welk project of onderwerp dan ook. Indien dit toch gebeurt, dan is dit een schending van mijn privacy en kan dit leiden tot gerechtelijke vervolging.
 
 
 • Sorteer
 
 • Gewoon zalig zo douchen..., foto 2591x2202, 22 reacties, 50 stemmen
  15 dec 2018, 12:49
 • Mooie en geile herinnering, foto 2592x3456, 11 reacties, 65 stemmen
  22 nov 2018, 13:05
 • Mooie en geile herinnering, foto 3456x2592, 29 reacties, 99 stemmen
  14 apr 2018, 10:54
 • Zalig om zo gepijpt te worden., foto 2592x3872, 23 reacties, 144 stemmen
  3 mrt 2018, 14:38
 • Puur genieten...!!!, foto 768x869, 29 reacties, 84 stemmen
  7 sep 2017, 17:26
 • Puur en heerlijk genieten., foto 900x1600, 29 reacties, 156 stemmen
  14 mrt 2017, 19:36
 • Ontzettende leuke date..., foto 1281x1816, 33 reacties, 184 stemmen
  25 aug 2016, 10:58
 • Gewoon zaliiiiiiiiig...!!! ;-), foto 3872x2592, 38 reacties, 207 stemmen
  29 jun 2016, 10:25
 • Hmmm, gewoon zalig !!!, foto 2592x3456, 65 reacties, 317 stemmen
  19 apr 2016, 15:18
 • Puur en heel intens genieten., foto 1536x2048, 71 reacties, 350 stemmen
  14 sep 2015, 16:35
 • Leuke, gezellige & geile date., foto 319x448, 13 reacties, 108 stemmen
  21 mrt 2015, 12:57
 • Zalig om zo je zaad te geven.., foto 1024x768, 106 reacties, 320 stemmen
  11 sep 2014, 09:17
 • Zalig om zo te worden gepijpt., foto 640x480, 21 reacties, 145 stemmen
  24 aug 2014, 12:36
 • Heerlijjjjjjjjjk...!!!, foto 596x506, 56 reacties, 259 stemmen
  10 jun 2014, 15:14
 • Echt gewoon zalig !!!, foto 787x683, 13 reacties, 82 stemmen
  19 mei 2014, 09:43
 • Zo mooi en heerlijk geil...:-), foto 1024x758, 10 reacties, 76 stemmen
  14 mei 2014, 08:54
 • Zalig een vrouw verwennen..., foto 1024x685, 29 reacties, 172 stemmen
  21 mrt 2014, 01:45
 • Vele handen maken licht werk.., foto 685x1024, 19 reacties, 75 stemmen
  10 mrt 2014, 10:41
 • Naast geil ook erg mooi, toch., foto 480x640, 5 reacties, 48 stemmen
  28 jan 2014, 19:36
 • Ze heeft toch zalige borsten., foto 640x480, 28 reacties, 89 stemmen
  2 jan 2014, 15:03
 • "Moe" en heel voldaan..., foto 809x523, 21 reacties, 142 stemmen
  18 dec 2013, 11:14
 • Wat heeft ze mooie borsten..., foto 640x480, 10 reacties, 88 stemmen
  11 dec 2013, 09:06
 • Is toch gewoon heel erg mooi., foto 968x648, 17 reacties, 103 stemmen
  28 nov 2013, 11:28
 • Is dit niet mooi !!!, foto 648x968, 20 reacties, 111 stemmen
  12 nov 2013, 17:06
 • Samen ongegeneerd genieten..., foto 786x648, 62 reacties, 297 stemmen
  4 nov 2013, 10:26