feetlover69

feetlover69

 

10k+
views op
uploads

Info
Man, hetero, 64 jaar
Lokatie
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
Laatst actief
19 okt 2018, 21:36
Lid sinds
17 jul 2017
Aantal uploads
47
E-mailadres
[email protected]
Ik ben in voor
Afspreken/dating, Foto's/films uitwisselen, Webcammen, Chatten (bv. MSN), E-mailen, Telefonisch contact, Vrienden maken

Ik ben een aardige vent met humor. Ik ben verzot op orale seks. Heerlijk om een vrouw zo tot orgasmes te brengen.
Ik ben geen typische borsten- of billenman en ik vind een vrouwenvoet ook heerlijk erotisch. Vandaar mijn nickname. Maar ik lig echt niet alleen maar de hele tijd aan je voeten natuurlijk..
De meeste foto's hier zijn van/met mijn helaas overleden vriendin. Jammer dat ik niet veel meer foto's en video's heb genaakt.
Maar wie weet vind ik hier een vrouw die net zo veel van liefde en lust kan genieten als ik..
Ik zoek een leuke vrouw om mooie sensuele tijden mee te beleven.. En wie weet een relatie?
Ik ben zorgzaam, attent, een gentleman en een handige klusser... En inmiddels gelukkig weer een stuk minder gezet..Hoera mijn schildklier werkt weer LOL..

Ik zag het bij blue_yvi... je hebt hier ruimte zat voor tekst. Ik schrijf ook wel eens een erotisch verhaaltje (ik hoop tenminste dat julllie het erotisch vinden), dus bij deze een verhaaltje van mij:

Café
Ik loop op straat en zie in de verte een heel mooie vrouw aankomen.

Ik vertraag mijn pas enigszins, zodat ik niet te snel bij de hoek kom waar ik af moet slaan. Dan sta je plotseling vlak voor me. Ik hou mijn adem in.. Je ziet er stralend uit.. Blijkbaar heb je opgemerkt dat mijn ogen glinsteren en dat mijn adem een beetje gejaagd uit mijn mond komt.. Je bevochtigt je lippen en zegt.. Hoi kerel.. wat kijk je?

Ik schraap mijn keel en ze een beetje hees.. Hai schoonheid, ik heet Ton.. Ik zag je aankomen en je betoverde me.. Ik kan niet goed meer nadenken.. Mag ik je daar in dat cafeetje een drankje aanbieden..

Je twijfelt heel even en dan zie ik een flonkering in je ogen komen.. Je tong likt over je lippen en je zegt.. oke.. dat is goed.. Ik heb wel zin in een borrel,,

Ik geef je een hand en ik voel een elektrische schok door me heen gaan.. jouw hand is warm en een beetje vochtig..

Ik loods je mee het café in en we gaan aan een tafeltje achterin zitten. Er brand een open haard in de hoek en het licht is gedempt.

We praten wat over koetjes en kalfjes.. En binnen de kortste keren gaat het over sensualiteit en sex.

Ik vertel je dat ik alles aan een vrouw mooi vind en dat ik daarnaast heel gek ben op voetjes.. Ik weet niet waarom zeg ik, maar vrouwenvoetjes weten me altijd op te winden. Maar veel vrouwen hebben zelf helemaal niets met hun voeten..

Oh zeg jij .. ik hou wel van de mijne en vind ze mooi genoeg.. Je vindt het ook lekker wanneer ze gemasseerd worden beken je..

Opeens voel ik een bloot voetje tegen mijn been, je schuift mijn broek een stukje omhoog en wrijft met je tenen langs mijn kuit. Ondertussen kijk je me over je drankje heen heel geil en uitdagend aan..

Daarna gaat je voetje omhoog richting mijn kruis. Je duwt hem plagend in mijn lies en dan raakt je voet mijn ballen… er komt een kreun uit mijn mond, mijn wangen worden rood en mijn adem stokt in mijn keel. Met je tenen weet je mijn piemel te vinden en door mijn broek heen begin je die te masseren.

Boven tafel lijkt het alsof we alleen in een geanimeerd gesprek gewikkeld zijn..Mijn hand zoekt de jouwe en ik hou die stevig vast.

Je voetje beweegt nu steeds sneller over mijn paal en mijn adem begint sneller en sneller te gaan.. Voordat ik kan klaarkomen pak ik je voetje beet en begin haar te masseren..

Mm schat, je voetje voelt heerlijk zacht en je vindt het heerlijk om mijn warme handen je tenen te laten masseren. Ik kijk even snel om me heen en zie dat we onbespied zijn.. Ik laat me uit de stoel glijden en verdwijn onder de tafel. Ik pak je voetje weer en begin aan je teentjes te sabbelen. Mijn tong glijdt op en neer tussen je tenen in. Je kreunt zachtjes.. Dan gaat mijn tong langs je mooie been naar boven. Ik schuif je rokje omhoog langs je dijen en mijn tong beroert de binnenkant van je dijen heel lichtjes, zodat je begint te rillen.. Mijn tong komt steeds dichter bij je slipje.. Met mijn duim masseer ik via je slipje je heerlijke schaamlipjes. Ik voel dat het slipje al een beetje vochtig wordt. Mijn tong krult nu om de rand van je slipje heen.. Je schuift kreunend je billen naar voren op de stoel zodat mijn neus tegen je slipje wordt gedrukt, precies tegen je clitje aan. Je begint een beetje te rijden op de stoel. Ik trek met mijn handen je slipje kapot, zodat je mooie kale poesje ondanks het schemerige licht goed zichtbaar is doordat je lippen al lekker vochtig zijn.

Doordat je je onderlichaam zo naar voren geschoven hebt is je kontje ook net zichtbaar. Ik begin cirkeltjes rond je clitje te draaien met mijn tong. En af en toe steek ik mijn tong snel even diep in je kutje. En vervolgens lik ik met mijn tong ook plagerig je kontgaatje af en toe.

Aan het zachtjes kreunen te horen ben ik op de goede weg. Ik zuig heel voorzichig op je clitje en steek twee vingers naar binnen. Met mijn wijsvinger masseer ik je g-plekje en mijn middelvinger druk ik tegen de onderkant van je kutje, alsof ik hem in je kontje heb

gestoken. Langzaam beweeg ik mijn vingers op en neer. Je begint te draaien met je onderlichaam en drukt het nog harder tegen mijn gezicht aan. Ik haal mijn vingers even uit je poesje en steek vervolgens twee vingers in je vagina en mijn middelvinger duw ik voorzichtig in je kontje. Ik hoef nog maar even te bewegen en ik voel je heftig schokken.. Ik krijg een straal heerlijk keet vocht zo mijn mond in gespoten.. Na het doorslikken lik ik de rest van het vocht van je lipjes.

Met mijn mond omvat ik je schaamlippen, steek mijn tong weer naar binnen en ik proef het heerlijke sap van jouw klaarkomen… Ik sabbel nog even lekker op je schaamlippen en als je opgehouden bent met schokken trek ik je jurkje weer terug en trek me langzaam terug onder de tafel vandaan.. Ik ga weer zitten en kijk in een verhit gezicht. We bestellen nog een drankje om een beetje bij te komen en verdwijnen dan snel naar huis om verder te gaan..

Onderweg in de auto kunnen we slecht van elkaar afblijven.. Je hebt je rokje omhooggeschoven zodat ik je mooie benen goed zie en het heerlijke driehoekje in je string is duidelijk afgetekend door je opbollende venusheuvel.

Ik streel dat plekje en ik voel je zachtjes rillen..

Ondertussen probeer je mij te laten sidderen door je tong in mijn oor te prikken en op mijn oorlel te sabbelen..

Je rechterhand masseert ondertussen mijn gezwollen penis.

Ik moet even op de weg letten maar dat valt niet mee.. Af en toe slingert de auto vervaarlijk over de weg.. Gelukkig is het al laat en zijn er weinig auto´s te bekennen..

Eindelijk. We zijn thuis aangekomen…

We zijn door de voordeur en gelijk beginnen we fanatiek aan een hele lange tongzoen.

Ik duw mijn tong tussen je lippen en begin met het onderzoeken van je mond.. Lik langs je lippen en je ondertanden, dan naar je bovenlip en schraap mijn tong tegen je tanden.. Ik voel je tong tegen de mijne en we kronkelen onze tongen in elkaar.. Mijn tanden raken de jouwe en als je probeert los te komen om adem te halen dan laat ik je en heel klein beetje gaan, maar druk gelijk mijn lippen weer stevig op de jouwe.. We kerunen van genot..

Ik voel je tepels tegen mijn borst drukken en met mijn hand masseer ik je borsten en je tepels..

Dan pak ik je tussen je benen en til je op.. Ik draag je naar boven en leg je op het bed..

Langzaam ontdoe ik je van je blouse.. Knoop voor knoop en heerlijk langzaam worden je mooie borsten zichtbaar.. Je tepels priemen naar de hemel..

Ik kus je in je nek, mijn lippen gaan zonder je huid te verlaten naar je oor en ik fluister ‘je bent een heerlijke en begeerlijke vrouw.. ´ Wanneer ik mijn tong in je oor steek begin je te kronkelen en probeert onder me vandaan te komen.

Ik druk je stevig in het bed en ga verder met het ontdoen van je kleren. Je probeert je nog even los te rukken, maar ik druk je nog steviger in het bed..

Je blouse is nu uit en ik kan je prachtige borsten bewonderen. Mijn mond vind je tepel en ik zuig er stevig op.. Mijn andere hand kneedt ondertussen je rechterbotst en mijn vingers knijpen en draaien zacht je tepel..

Dan bijt ik even heel snel hard in je linkertepel.. Je adem stokt heel even en een kreun ontsnapt aan je mond..

Mmmm ga door zeg je.. Maar ik zuig weer heel voorzichtig aan je tepel.. Dan ga ik met mijn mond naar je buik toe.. Laat een heel dun spoortje achter door mijn tong over je buik richting navel te bewegen.. Hmmm mijn tong verdwijnt in je navel en maakt daar krullende bewegingen.. Het kietelt een beetje maar geeft je ook een lekke rgevoel in je kutje..

Ik maak de riem van je rokje los en ook de rits is geen probleem.. Nu kan ik met mijn tong door naar je enigszins opbollende venusheuvel..

Ik zie een puntje van een heel dun streepje kortgeschoren haar..

Ik til je aan je billen op en trek je rokje uit..

Je ligt er heel erg verleidelijk bij met die pronte borsten en je g-string nog aan..

Mijn tong gaat langzaam naar je liezen toe.. en ik lik je plekjes tussen been en schaamlipjes.. Je schaamlipjes tekenen zich heel erg af in je string, maar ik laat ze nog ongemoeid ook al smeek je erom ze te likken..

AL kussend daal ik af naar je benen en voeten. Ik ga achter het voeteneind zitten en neem je voeten in mijn handen. Ik kus je voetzolen en neem dan je kleine teen in mijn mond.. Het is een heerlijk teentje en ik merk dat het jou ook nog verder opwindt. Zeker ook wanneer ik mijn tong tussen je teentjes door beweeg.. Het is net geen kriebelen, maar het geeft je wel rillingen.. Ik zie je poesje ervan op en neer gaan alsof het ligt t e hijgen..

Dan ga ik weer terug naar het plekje tussen je benen en lik je lipjes door de string heen. Die string wordt zowel van binnen als van buiten vochtig gemaakt..

Ik trek hem een beetje opzij en nu kan mijn tong ongehinderd je clitje bereiken. Ik draai een paar keer om je clitje heen en neem die dan tussen mijn lippen en zuig er op.

Met 3 vingers ga ik ondertussen je vagina verkennen. Ik merk dat je g-spot aardig opgezet is en begin er over te wrijven en er ritmisch op te drukken.

Als ik merk dat je dreigt klaar te komen stop ik direct.. Nee je moet dat nog even uitstellen schat! Je kreunt en smeekt me om door te gaan, maar ik stop en draai me om en open een kast.

Ik pak er een paar katoenen banden, twee handboeien en een blinddoek uit.. Snel doe ik de handboeien om je polsen en doe ze om de spijlen van het bed. Dan maak ik de katoenen banden vast aan je enkels en maak die vast aan het voeteneind van het bed, zodat je benen gespreid worden..

Je kreunt en komt bijna klaar van opwinding.. Om het spel mee te speen kronkel je verontwaardigd alsof je probeert om los te komen, maar ik ik zie dat je tong verlekkerd over je lippen glijdt en je ogen fonkelen van opwinding.

Dan doe ik je de blinddoek voor en kus je innig op je mond..

Je ziet nu niets meer en ik merk dat je adem stokt van de ingehouden spanning..

Je draait je een beetje naar me toe, waardoor je billen van het bed loskomen.. Ik geef direct een fikse tik op je billen.. Je ademt zwaar uit maar geeft geen kik..

Om het te compenseren geef ik gelijk twee stevige zoenen op je mooie billen en lik met mijn tong langs je bilspleet..

Ik pak uit de kast een kaars en steek hem aan. Je hoort de aansteker en ik merk je opwinding toenemen..

Ik pak nog een paar grotere kaarsen, steek ze aan en zet ze rondom het bed.

Je probeert te kijken wat ik aan het doen ben, maar de blinddoek sluit goed af..

Als ik het licht uitgedaan heb loop ik heel zachtjes op je af en hou mijn adem in. Je weet nu niet waar ik ben..

De radio speelt zacht een nummer van Marianne Faithfull .. Ze zingt met een hese, sexy stem..

Dan laat ik een druppel kaarsvet op je borst vallen, vlak naast je tepel.. Je schrikt heel even, bang dat het zeer doet.. Maar k heb hem van grote hoogte laten vallen.. Dus alleen even de warmte op je huid..

Ik veeg het kaarsvet er weer af en geef een vluchtige kus op je tepel..

Je kronkelt en weer komen je billen vrij van het bed.. Ik geef een harde klap op je billen.. En laat bijna gelijk een druppel kaarsvet op je lies vallen.. Je slaakt een verschrikt kreetje.. en ploft weer neer op het bed.

Je likt je lippen en ze blijven iets uit elkaar staan van verwachting en geilheid.. Je kreunt mmmmm laat me je voelen.

Ik aai zacht over je schaamlippen en steek plagend een vinger even een klein stukje je kutje in..

Dan lat ik een druppel kaarsvet op je rechter tepel vallen.. ik zie je iets in elkaar krimpen, maar je slaakt een verheerlijkte zucht..

Ik veeg het kaarsvet als het hard geworden is van je tepel adf en neem die tepel dan in mijn mond..

Ik zuig eraan en zuig hem dan opeens hard naar binnen. Je borst komt helemaal omhoog..

Ik laat je tepel weer los en bijt er dan direct daarna even hard op.. Je zucht en slaakt een kreet..

Ik zie dat je schaamlippen zich naar buiten drukken van geilheid.

Je vraagt of ik je wil vingeren..

Ik laat snel van een kleine afstand een druppel kaarsvet op je venusheuvel vallen en je siddert even van de schrik en de pijn..

De radio speelt inmiddels Feel the Music..

Ik blaas de kaars uit en duw het achtereind tegen je schaamlippen.. Je lippen open zich gelijk en ik duw de kaars zachtjes heen en weer..

Ik voel de tegendruk die je kutje geeft en weet dat je op het punt staat om klaar te komen..

Dus k trek pesterig de kaars weer terug, geef een kusje op je klitje en zug er dan zo hard op dat je je kutje wel tegen mijn gezicht aan moet duwen.. Daardoor komen je billen vrij van het bed en ik duw de kaars, die nat is van je vagina, zachtjes in je kontje..

Je kreunt en steunt ahh mmm lekker Ton, duw hem eens een stukje verder…

Ik duw de kaars verder naar binnen en ondertussen begin ik je kutje te likken. Inmiddels ben ik verder op bed gekropen en duw mijn stijve pik tegen je gezicht aan.. Je draait je hoofd om en probeert mijn penis in je mond te nemen..

Ik schuif nog een beetje dichter naar je toe en dan neem je hem diep in je mond en begint direct te zuigen en je beweegt je lippen over mijn eikel heen en weer. Ik kreun en stoot

Ik steek 3 vingers in je vagina en beweeg ze in een langzaam tempo in en uit.. Af en toe draai ik in je kutje mijn vingers enigszins, waarbij jij steeds je spieren in je vagina samenknijpt…

Ik begin weer je g-plekje te masseren. Met mijn andere hand beweeg ik de kaars sneller door je kontje.. Je lijf reageert direct.. Je kreunt en begint sneller te ademen waarna je je mond nog sneller over mijn pik beweegt..

Dan voel ik je kutje kloppen.. en een straal helder vocht spuit je vagina uit.. Ik orober er zoveel mogelijk van op te vangen in mijn mond.. Heerlijk vocht.. Je verkrampt even en begint dan te trillen en te kronkelen tijdens dit klaarkomen.

Ik laat je heel even op adem komen en draai me dan om.. Trek voorzichtig de kaars tussen je billen vandaan. Ik ga voor je zitten en sla met mijn harde penis op je schaamlipjes en clitje.. Je duwt je lijf omhoog tegen mijn ballen aan waardoor ik je clitje beter kan raken..

Ik leg mijn handen onder je billen en schuif mijn penis je vagina in. Mijn rechter middelvinger steek ik zachtjes in je kontje en begin dan ritmisch te bewegen.. Ik voel je lippen zich straktrekken om mijn pik heen ..Steeds sneller bewegen we in elkaar.. en dan haal ik snel mijn pik uit je vagina en er komt een dikke straal vocht uit je poesje gespoten.. Door het orgasme hang je in je boeien en kronkel je je bijna onder me vandaan..

Snel maak ik de handboeien los en trek de banden van je voeten.

Gelijk duw ik mijn lat weer naar binnen en weer weten we elkaar in het ritme te vangen.. onze monden kleven aan elkaar en we ademen hijgend elkaas adem in.. De jouwe voelt bloedheet aan.. onze tongen krullen wellustig in elkaar..

Ik voel dat er weer een orgasme aankomt bij jou en ik trek snel mijn pik weer terug om de stroom warm vocht de weg naar buiten te gunnen.

Als je lichaam stopt met schokken pak ik je op, draai je om zodat je benen om mijn nek klemmen en begin je kutje te likken.. Je lippen zijn nog nat van je eigen vocht en ik lik de druppels weg..

Dan steek ik mijn tong diep in je kutje en begin te likken.. Jouw mond heeft intussen mijn penis weer gevonden en je beweegt je mond ritmisch om mijn eikel terwijl je mijn staaf met je hand in eenzelfde beweging aftrekt..

Ik laat me achterover weer op het bed vallen.. we blijven ineengeklemd om maaar niets van elkaar te hoeven missen. Je beweegt je poesje stevig over mijn mond en neus, zodat ik alleen maar adem kan halen uit je vagina.. Dan geef je me weer een klein beetje ruimte, waardoor ik je clitje in mijn mond terwijl ik twee vingers in je vagina steek en je flink g-plek stevig masseer.

Ik voel dat je mond zich vastzuigt om mijn kloppende eikel.. Mijn ballen spannen zich en ik kom schokkend klaar .. ik druk mijn penis harder in je mond en ril van genot.. Ik schreeuw…Ahhhhhhhhhhhh geil beest.. Jezus wat is dit geil..

Ondertussen hoor ik jou fluisteren Ton mmmm Ton.. ohhhhh ik kom Ton ik kom klaar… en aaaaaaaaahhhhhhh al keeunend en schokkend met je hele lijf kom je klaar.. je perst de laatste straal vocht tussen je schaamlippen door, waardoor mij haar doordrongen is van jou heerlijke vocht..

We blijven ineengestrengeld liggen om even bij te komen..

Dan schenk ik een glaasje wijn in, neem en slok en druk mijn mond tegen de jouwe en laat een deel van de wijn je mond instromen.. Na 3 slokken hebben we genoeg en laten ons heerlijk achterover glijden, ineengestrengeld doen we onze ogen dicht en vallen langzaam in slaap..
 
 
 • Sorteer
 
 • Lekker klaargekomen, foto 1944x2592, 2 reacties, 5 stemmen
  17 sep 2018, 15:53
 • Mijn speeltuig, foto 768x1024, 4 reacties, 2 stemmen
  17 sep 2018, 15:50
 • Cowgirl, film 00:00:00, 9 reacties, 45 stemmen
  3 sep 2018, 20:56
 • lkker sabbelen en zuigen.., film 00:00:00, 7 reacties, 42 stemmen
  3 sep 2018, 20:51
 • It's me.., foto 3000x4000, 5 reacties, 3 stemmen
  27 aug 2018, 15:41
 • Hoteldate met een vriendin, foto 1280x960, 3 reacties, 11 stemmen
  11 mrt 2018, 15:32
 • Nog eenfotootje, foto 960x1280, 4 reacties, 13 stemmen
  11 mrt 2018, 15:31
 • Voetjes van een vriendin, foto 960x1280, 1 reacties, 3 stemmen
  11 mrt 2018, 15:30
 • Hoteldate 3, foto 728x248, 2 reacties, 4 stemmen
  11 mrt 2018, 15:28
 • hoteldate met vriendin, foto 297x634, 8 reacties, 30 stemmen
  11 mrt 2018, 15:27
 • Hoteldate met een vriendin, foto 209x485, 2 reacties, 8 stemmen
  11 mrt 2018, 15:26
 • Op Lanzarote, foto 2592x1944, 1 reacties, 6 stemmen
  11 mrt 2018, 15:24
 • Met een vriendin, foto 2592x1944, 0 reacties, 4 stemmen
  11 mrt 2018, 15:22
 • En nog maar ééntje, foto 1334x750, 0 reacties, 3 stemmen
  1 mrt 2018, 11:31
 • Kutje van een ex-vriendin, foto 1334x750, 1 reacties, 8 stemmen
  1 mrt 2018, 11:30
 • Kutje van een vorige vriendin, foto 1334x750, 0 reacties, 7 stemmen
  1 mrt 2018, 11:28
 • Op skype.., foto 640x480, 2 reacties, 18 stemmen
  30 aug 2017, 22:39
 • Heerlijke voetjes.., foto 1944x2592, 3 reacties, 26 stemmen
  30 aug 2017, 22:37
 • Net klaargekomen.., foto 1944x2592, 6 reacties, 55 stemmen
  30 aug 2017, 22:36
 • sexy, foto 2592x1944, 1 reacties, 17 stemmen
  30 aug 2017, 22:33
 • Heerlijk kontje.., foto 2592x1944, 3 reacties, 24 stemmen
  29 aug 2017, 00:24
 • Ook een favoriet standje.., foto 792x593, 6 reacties, 23 stemmen
  29 aug 2017, 00:20
 • Heerlijke sabbelteentjes, foto 793x588, 3 reacties, 11 stemmen
  29 aug 2017, 00:18
 • Heerlijke tietjes, foto 794x596, 1 reacties, 19 stemmen
  29 aug 2017, 00:15
 • Op afstand, foto 640x480, 5 reacties, 21 stemmen
  28 aug 2017, 23:52